Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozač iza rešetaka

Kroz selo protutnjao 150 na sat pa završio u zatvoru!

policija
PIXSELL
12.10.2012.
u 11:34

Vozač je u prebrzoj vožnji Križevačkom ulicom ulovljen u četvrtak oko 16 sati, a bio je za upravljačem Golfa. Dopuštena brzina ograničena je na 60 kilometara na sat

Vozači često nagaze papučicu gasa na autocestama, no jedan je nepromišljeni 34-godišnjak ugrozio sebe i mještane Sokolovca u Koprivničko-križevačkoj županiji vozeći čak 148 kilometara na sat.

Vozač je u prebrzoj vožnji Križevačkom ulicom ulovljen u četvrtak oko 16 sati, a bio je za upravljačem Golfa. Dopuštena brzina ograničena je na 60 kilometara na sat te je vozač kažnjen kaznom zatvora od četiri dana, novčanom kaznom od 500 kuna i šestomjesečnom zabranom upravljanja vozilima B kategorije.

Nakon dovršetka prekršajnog postupka predan je u zatvor u Bjelovaru.

 

Komentara 16

RT
Rollo Tomasi
11:58 12.10.2012.

Ja sam i dalje stava da se za ovo treba kažnjavati prešanjem auta. Ni više ni manje.

GR
grm
11:59 12.10.2012.

500 kuna, haha Ja sam za neupaljena svjetla u podne,potpuno suncanom vremenu, dobila 500 kuna kaznu

LI
Lisnjak
11:56 12.10.2012.

da su na vlasti moji istomisljenici, ovakovih problema brzo bi nestalo. oduzeo bi mu ne samo vozacku vec i auto. strpat ga u zatvor je jako stetno, kako za zajednicu tako i za samog njega. pustite ga nek radi, vjerovatno je obitelj iza njega. zatvor - prava glupost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije